Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cristiano Ronaldo pleaca de la Real Madrid! Detaliile "transferului secolului"

Postat la: 11.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cristiano Ronaldo este gata sa plece de la Real Madrid, transferul sau urmand a spulbera toate recordurile din fotbal. Jurnalistul italian Tancredi Palmeri anunta ca PSG este gata sa dea marea lovitura.

Potrivit acestuia, negocierile dintre Real si PSG sunt in desfasurare, iar Ronaldo ar fi dispus sa mearga in Franta, mai ales ca la Paris il asteapta un salariu uimitor. Lusitanul a pus totusi o conditie mai putin obisnuita, aceea ca PSG sa-l vanda pe Zlatan Ibrahimovici in aceasta vara. "Cristiano Ronaldo a transmis ca este dispus sa mearga la PSG, insa vrea ca Ibrahimovici sa fie vandut. Francezii au acceptat, dar il vor ceda pe suedez doar dupa ce vor fi siguri ca Realul va fi de acord cu transferul lui Ronaldo.

Cristiano va primi un salariu de 30 de milioane de euro pe an, dar totul depinde de presedintele Realului, Florentino Perez. Agentul jucatorului lucreaza intens la asta. Pretul lui Ronaldo este deocamdata necunoscut, insa se vorbeste ca el nu va pleca pentru mai putin de 150 de milioane de euro", a dezvaluit jurnalistul italian. Cristiano Ronaldo are 30 de ani si evolueaza la Real Madrid din 2009, atunci cand a fost cumparat de la Manchester United cu 94 de milioane de euro, record in istoria fotbalului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE