Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cristiano Ronaldo: "Vreau să trăiesc ca un rege"

Postat la: 03.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Internaționalul portughez Cristiano Ronaldo (30 de ani) vrea să mai joace fotbal 5-10 ani, după care să investească și să se distreze. Atacantul echipei Real Madrid a declarat, într-un interviu publicat duminică de revista "Papel", că nu se vede în postura de antrenor sau conducător de club.

El se va implica în lumea modei sau în ajutorarea copiilor.

"Viața mea este condiționată de faptul că trăiesc pentru fotbal. Însă nu vreau să dau impresia că mă plâng. Nu! Viața mea este genială, însă cred că voi avea și mai multă plăcere atunci când cariera mea se va încheia, deoarece voi avea timp să fac ceea ce îmi place", a spus Ronaldo, potrivit agerpres.ro.

Triplul câștigător al "Balonului de Aur" a investit deja în afaceri cu încălțăminte, lenjerie și cămăși, sub marca "CR7". El a anunțat o investiție de peste 37 milioane euro în patru hoteluri alături de grupul portughez Pestana, originar din insula natală Madeira. Ronaldo este fotbalistul cel mai bine plătit din lume, cu peste 70 milioane euro în 2014.

"Să vă dau un exemplu: în această sămbătă este un meci de box la Las Vegas și mi-aș fi dorit să-mi duc familia și prietenii să-l vadă, însă nu pot pentru că nu am timp. Nu mă pot plânge acum că mă sacrific, între ghilimele. Însă după aceea vreau să trăiesc ca un rege", a adăugat Cristiano Ronaldo.

Un alt proiect pe care Cristiano Ronaldo îl are în vedere este crearea unei fundații în beneficiul copiilor. "Este un lucru pe care îl studiem și care, sincer, mi-ar face plăcere. Nu sunt obligat să facă acest lucru, însă mă simt bine atunci când îi ajut pe alții, mai puțin sau mai mult", a conchis fotbalistul portughez.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE