Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum și-a motivat Mirel Rădoi decizia de a se înscrie la Școala de Antrenori din Republica Moldova

Postat la: 01.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mirel Rădoi, directorul sportiv al Stelei, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre decizia de a face școala de antrenori în Republica Moldova.

"Am depus deja actele la Federatia din Moldova, nu se cere sa fii rezident. Am avut doua posibilitati de a face scoala de antrenori, in Moldova sau in Italia. In Italia era mult mai dificil, din punct de vedere al transportului. Bacalaureatul este doar un criteriu de punctaj la ambele federatii. Oricine in locul meu ar fi apelat la una din cele doua variante, pot scuti doi ani. In Italia si Moldova dureaza trei ani sa-ti iei licenta Pro, la noi dureaza cinci ani.

Nu ma simt neaparat vanat, dar ma bucur ca s-a intrat in normalitate. Pana acum nu s-a luat niciun fel de masura, indiferent ca erai analist video sau maseur. Acum ma suna lumea si ma injura, 'bai Mirele, din cauza ta nu mai pot antrena nici in Liga a IV-a'. Nu este vina mea ca pana acum nu s-au luat masuri. Si nici nu am cerut vreodata aceasta licenta, dimpotriva, am spus de la inceput ca voi face tot posibilul sa fac scoala.

Am fost sunat si din Arabia Saudita, dupa ce au auzit de acest scandal, sa ma duc sa fac scoala de anternori acolo", a spus Rădoi, la Dolce Sport.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE