Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CUPA DAVIS. România vs Slovacia. Horia Tecău și Florin Mergea au lipsit de la primul antrenament

Postat la: 13.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: recentnews.ro

Echipa de Cupa Davis a României a început pregătirile pentru meciul cu Slovacia. La primul antrenament au participat doar Adrian Ungur și Marius Copil. Florin Mergea și Horia Tecău sunt așteptați să ajungă și ei la Constanța.

"Suntem favoriți pentru că jucăm acasă. La dublu, suntem sigur favoriți. La simplu, sunt ei pe hârtie favoriți, cu Klizan pe locul 30 în lume și cu jucătorul lor numărul 2 aproape de prima sută.

Dar Marius și Adi au atâta experiență, sunt jucători foarte puternici și, mai ales când joacă acasă, o să dea 100% din ei. Cred că stadionul va fi superplin și sperăm la o atmosferă extraordinară", a spus căpitanul nejucător al României, Andrei Pavel, la Dolce Sport.

Întâlnirea dintre echipele României și Slovacie va avea loc în perioada 17-19 iulie, pe terenul central de la Tenis Club IDU din Mamaia (Constanța). Partida se desfășoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa vineri (începând cu ora 13,00), meciul de dublu va avea loc sâmbătă (de la ora 15,00), iar duminică se vor desfășura celelalte două meciuri de simplu (începând cu ora 13,00).

Echipa care va câștiga întâlnirea se va califica în barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Davis, în timp ce echipa care pierde va merge în turul 1 din Grupa I, Zona Europa-Africa.

România și Slovacia s-au mai întâlnit o singură dată în această competiție, în 2002, în Slovacia, când tricolorii (Andrei Pavel, Adrian Voinea, Gabriel Trifu și Victor Hănescu) au câștigat întâlnirea cu scorul de 4-1.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE