Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CUPA LIGII 2015/2016. Dinamo - CFR Cluj 2-0. Alb-roșii s-au răzbunat pe ardeleni, pentru înfrângerea din campionat / VIDEO

Postat la: 14.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii, după ce a învins-o pe CFR Cluj, scor 2-0, într-un meci disputat miercuri seara, pe arena din Ștefan cel Mare. Astfel, „câinii roșii" și-au luat revanșa în fața ardelenilor, pentru prima înfrângere din campionat. În urmă cu o lună, CFR se impunea în „Groapă", cu același scor.

Gazdele au modificat tabela de marcaj pentru prima dată, în minutul 22. Matei a trimis o pasă lungă pentru Essombe, iar acesta a preluat şi a şutat din prima de la 11 metri. Emoțiile dinamoviștilor au fost rispite în minutul 55. Rotariu a recuperat un balon în jumătatea adversă, a driblat și a șutat de la 15 metri, fără nici o speranță pentru Mincă.

Dinamo este a doua echipă calificată în semifinalele Cupei Ligii, după Concordia, care a învins-o pe ASA Tg. Mureș, cu 1-0. Joi au loc partidele Viitorul - Astra și Steaua - ACS Poli Timișoara, în sferturile competiției.

Cele două echipe

Dinamo Bucureşti: I. Popescu - Fai, A. Marc, Mevlja, Filip - Vojnovici, Anton - C. Matei (Gavrilă '72), Palici (Van Haaren '81), Rotariu - Essombe (Gnohere '66). Antrenor: Mircea Rednic.

CFR Cluj: Mincă - Tiago Lopes, Tînc, L. Goian, Camora - Petrucci (Jakolis '75), Gomelt - Vitor Bruno, Păun (Nouvier '8), Negruţ (Cristian '46) - Beleck. Antrenor: Francisc Dican.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE