Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CUPA LIGII 2015/2016, sferturi de finală. Dinamo vs CFR Cluj. "Câinii roșii" vor revanșa pentru înfrângerea din campionat. Ora și televizarea

Postat la: 14.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Două dintre cele mai în formă echipe actualul sezon, Dinamo şi CFR Cluj se vor bate pentru un loc în semifinalele Cupei Ligii Adeplast. Partida va avea loc miercuri, de la ora 21:00 și va fi televizată de Look Plus, Digi Sport și Dolce Sport.

În urmă cu o lună, ardelenii le administrau bucureștenilor prima înfrângere din actualul sezon, 0-2 în arena din Ștefan cel Mare.

Îmi doresc revanșa ținând cont de ultima partidă cu CFR, din campionat. Sperăm ca de această dată să câştigăm şi să trecem mai departe în Cupa Ligii. Va fi un meci dificil pentru că întâlnim o echipă foarte bună din campionatul nostru. Sperăm să ne facem jocul şi la final să sărbătorim împreună cu fanii noştri", a declarat dinamovistul Steliano Filip, potrivit fcdinamo.ro.

Bucureştenii au trecut în optimi de Pandurii, scor 2-0. De partea cealaltă, CFR s-a impus la Iaşi cu 1-0. Prima confruntare dintre cele două a avut loc pe 28 noiembrie 1948, Dinamo - CFR 1-0, gol Marin Apostol. Cele două s-au întâlnit de 43 de ori în toate competiţiile, 18 dintre partide fiind câştigate de bucureşteni, 17 de clujeni, în timp ce opt meciuri s-au terminat la egalitate.
Sursa: lpf.ro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE