Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CUPA LIGII. S-au tras la sorți sferturile de finală. Când am putea vedea Steaua vs Dinamo. Programul meciurilor

Postat la: 17.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tragerea la sorți a sferturilor de finală și a semifinalelor Cupei Ligii Adeplast a avut loc joi, 17 septembrie 2015, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, informează lpf.ro.

Iată programul meciurilor

1. Dinamo București - CFR Cluj
2. Concordia Chiajna - ASA Târgu Mureș
3. FC Viitorul - Astra Giurgiu
4. FC Steaua București - ACS Poli TImișoara

Steaua și Dinamo s-au întâlnit chiar în cea mai recentă etapă cu echipele cu care vor juca în Cupa Ligii, ACS Poli respectiv CFR Cluj. Dinamo-CFR Cluj (încheiat cu victoria ardelenilor cu 2-0, în campionat), respectiv ACS Poli Timișoara - Steaua (încheiat cu victoria bănățenilor cu 1-0, în campionat).

Echipele extrase primele din urnă sunt gazde în faza "sferturilor", iar "sferturile" extrase la rândul lor primele vor oferi echipa care va fi gazdă în meciul tur al semifinalelor.

În semifinale, se vor întâlni câștigătoarele "sferturilor" 2 cu 1 (Concordia/ASA - Dinamo/CFR), respectiv 4 cu 3 (Poli/Steaua - Viitorul/Astra). Astfel, un meci Dinamo-Steaua nu va putea fi posibil decât în finală.

Sferturile de finală se vor disputa într-o singură manșă eliminatorie în zilele 14 și 15 octombrie 2015. Semifinale se vor juca tur-retur pe 8 martie și 5 aprilie 2016.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE