Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CUPA LIGII, sferturi. Steaua - ACS Poli Timișoara 1-0. Nicușor Stanciu a ratat două lovituri de pedeapsă / VIDEO

Postat la: 15.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: prosport.ro

Steaua București este a patra echipă calificată în semifinalele Cupei Ligii. Roș-albaștrii au câștigat meciul disputat cu ACS Poli Timișoara, din sferturile competiției, scor 1-0, joi seară, pe Arena Națională.

Prima ocazie a meciului i-a aparținut echipei oaspete. Replica gazdelor a venit patru minute mai târziu. Papp a ratat spațiul porții, din câțiva metri. În minutul 26, Adi Popa a șutat spre poarta adversă, mingea l-a lovit pe Artean în mână, iar „centralul" Andrei Chivulete a dictat penalty pentru gazde. Portarul Kirschstein a respins însă mingea șutată de Nicușor Stanciu.

Patru minute mai târziu, Sarmov a comis la rândul lui henț în careu, iar Steaua a beneficiat de un nou penalty. Tot Nicușor Stanciu a executat și la fel de slab. Portarul bănățenilor a respins, balonul a ajuns la Alex Chipciu, care a deschis scorul. În minutul 54, Croitoru a executat o lovitură liberă din afara careului,iar mingea a ovit plasa laterală. Bănățenii au continuat să atace, iar în minutul 72 Cojocaru a respins șutul deviat al lui Bărbuț.

Steaua se califică în semifinalele Cupei Ligii, unde va juca împotriva Astrei Giurgiu, care a trecut de Viitorul, cu 3-0.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE