Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CUPA LIGII, sferturi. Steaua vs ACS Poli Timișoara. Roș-albaștrii vor revanșa, după înfrângerea din campionat. Ora și televizarea

Postat la: 15.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: renasterea.ro

Ultima echipă calificată în semifinalele Cupei Ligii va fi decisă între Steaua București și ACS Poli Timișoara. Ultimul meci dintre cele două echipe a avut loc în urmă cu o lună, în Liga I. Atunci, spaniolul Javier Fernandez a marcat unicul gol al partidei, pentru formația bănățeană.

"Este un avantaj moral faptul că am învins în disputa din campionat, dar cred că Steaua pornește cu prima șansă. Este echipa campioană, cu jucători de calitate. De când am câștigat contra lor nu au mai pierdut, au un moral bun, evoluează pe teren propriu și este un meci cu miză deosebită pentru ambele formații. Se joacă la calificare, iar astfel de partide sunt diferite față de cele din campionat. Va fi un meci greu, pentru ambele echipe. Au jucători buni în toate compartimentele. De la mijloc în sus au jucători care pot să facă diferența", a declarat antrenorul nou-promovatei, Florin Marin, potrivit site-ului oficial al clubului bănățean.

Florin Marin a activat ca jucător în tricoul bucureştenilor din 1976 până în 1984. Ca antrenor, acesta a întâlnit Steaua de 24 de ori: are 7 victorii (ultimele trei consecutive) - 8 remize - 9 înfrângeri.

Tichetele pentru Steaua - ACS Poli Timișoara au următoarele prețuri:

PELUZE - 10 LEI
TRIBUNA 2 - 30 LEI
VIP 3 - 50 LEI
VIP 2 - 75 LEI
VIP 1 - 100 LEI

Arbitri: Florin Andrei Chivulete (București), Marius Nicoară (Drobeta Turnu Severin), Daniel Mitruți (Craiova). Rezervă: George Rădulescu (București). Observatori: Augustus Constantin (Rm. Vâlcea), Marian Ivan (Ghimbav).

Meciul Steaua - ACS Poli Timișoara, din sferturile de finală a Cupei Ligii, se va disputa joi, de la ora 21:00, pe Național Arena și va fi televizat de Look TV, Digi Sport, Dolce Sport.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE