Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cupa Mondială de rugby 2015. Căpitanul Mihai Macovei va fi SUSPENDAT pentru meciul cu Italia

Postat la: 09.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Căpitanul echipei naționale de rugby a României, Mihai Macovei, a fost suspendat pe o perioadă de două săptămâni pentru un placaj periculos aplicat în meciul cu Canada, de la Cupa Mondială, informează frr.ro.

"Mihai Macovei s-a prezentat în faţa Comisiei de Disciplină, iar în baza articolului 10.4 (e) din Regulamentul Cupei Mondiale şi după vizionarea imaginilor video luate cu camere diferite, s-a considerat că românul a făcut un gest care a pus în pericol integritatea corporală a adversarului său. Macovei a negat acuzaţiile aduse în acest caz. Comisia a decis ca Mihai nu mai poate evolua pe perioada a două săptămâni după ce iniţial risca o suspendare de trei săptămâni", se arată pe site-ul frr.ro.

Echipa naţională a României a învins marți, reprezentativa Canadei, cu scorul de 17-15, după ce era condusă cu 15-0 în minutul 52 al meciului de la Leicester. Macovei a reuşit în acea partidă două eseuri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE