Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cupa Mondială de rugby 2015. Concluzia antrenorului Lynn Howells, după parcursul României: "Sunt foarte dezamăgit de cum am terminat"

Postat la: 12.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Galezul Lynn Howells, antrenorul echipei de rugby a României, s-a arătat dezamăgit că ''Stejarii''au încheiat participarea la Cupa Mondială 2015, din Anglia și Țara Galilor, cu un eșec în fața Italiei (22-32).

''E foarte greu de spus care este concluzia mea despre această Cupa Mondială, pentru că acum sunt foarte dezamăgit de cum am terminat. Cred că am fi meritat mai mult decât am făcut. Mă bucur că a existat acea victorie în fața Canadei și că am demonstrat tuturor că putem să jucăm, să facem față echipelor din primul eșalon valoric și am făcut asta foarte bine. Ceea ce mă dezamăgește este că am avut șansa să câștigăm un meci în fața unei echipe din primul eșalon valoric și nu am făcut asta'', a afirmat antrenorul Lynn Howells, potrivit site-ului oficial al Federației Române de Rugby.

Referitor la meciul cu Italia, Howells a este de părere că dacă românii ar fi intrat mai rapid în joc, rezultatul meciului ar fi fost altul.

"Am evoluat foarte bine și am arătat că suntem în stare să marcăm puncte, ceea ce nu era unul dintre atuurile echipei până acum. Să pierzi un jucător și să primești 10 puncte, face diferența între a câștiga și a pierde. Dacă am mai fi avut încă 10 minute, probabil am fi câștigat meciul. Pentru mine, ca antrenor, este vorba de a controla jocul. Noi nu am făcut acest lucru, nu am putut să controlăm zonele de contact și asta ne-a costat'', a mai spus Howells.

Naționala de rugby a României a fost învinsă de reprezentativa Italiei cu scorul de 32-22 (22-3), duminică, pe Stadionul Sandy Park din Exeter, în ultimul său meci din Grupa D a Cupei Mondiale 2015, și a ratat șansa de a se califica direct la ediția viitoare a competiției. România a obținut o singură victorie în Grupa D, 17-15 cu Canada, fiind învinsă de Franța cu 38-11, de Irlanda cu 44-10 și de Italia cu 32-22.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE