Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cupa Mondială de Rugby 2015. Pe cine vor să bată "Stejariir", la competiția din Anglia

Postat la: 15.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mihai Macovei, căpitanul echipei naționale de rugby a României, a anunțat că Stejarii au obiectiv să obțină victorii cu echipele Canadei și Italiei, la Cupa Mondială din Anglia.

''Mai este o zi și plecăm în marea aventură din Anglia, participarea la Cupa Mondială. La această ediție dorim două victorii, cu echipele Canadei și Italiei'', a spus Mihai Macovei, pentru Agerpres.

În continuare, el a precizat: ''Suntem pregătiți din toate punctele de vedere. Avem motoarele turate sută la sută. Toate grupele sunt grele. Pentru fiecare jucător este un eveniment fenomenal''.

Haralambie Dumitraș, președintele FR de Rugby, a adăugat: ''Este o mare responsabilitate pentru noi. Vreau să urez succes echipei naționale de rugby a României și să ne dovedim la înălțimea acestui eveniment''.

Antrenorul galez Lynn Howells a precizat: ''Este o mare onoare pentru noi. Suntem pregătiți să jucăm la această Cupă Mondială. Pentru fiecare participant la acest eveniment este o mare experiență''.

România face parte din grupa D și va întâlni, pe 23 septembrie, reprezentativa Franței, vicecampioana mondială, pe Olympic Stadium din Londra, pe 27 septembrie, pe Wembley, naționala Irlandei, deținătoarea trofeului Six Nations, pe 6 octombrie, la Leicester, echipa Canadei, ultimul meci din grupă urmând să-l susțină pe 11 octombrie, la Exeter, contra Italiei.

''Stejarii'' au participat la toate cele șapte ediții ale Cupei Mondiale de până acum, cea din Anglia fiind ediția cu numărul 8. Tricolorii s-au calificat direct la Cupa Mondială, după ce au terminat pe locul secund în Rugby Europe Championship, cu un total de 10 partide disputate, din care opt au fost victorii, un rezultat de egalitate și o înfrângere, notează site-ul FRR.

Lotul României este următorul: Paulică Ion, Mihăiță Lazăr, Andrei Ursache, Alexandru Țăruș, Horațiu Pungea, Andrei Rădoi, Otar Turașvili, Eugen Căpățână, Valentin Popîrlan, Johannes Van Heerden, Marius Antonescu, Valentin Ursache, Mihai Macovei, Viorel Lucaci, Stelian Burcea, Ovidiu Tonița, Daniel Carpo, Florin Surugiu, Valentin Calafeteanu, Tudorel Bratu, Dănuț Dumbravă, Michael Wiringi, Paula Kinikilau, Florin Vlaicu, Csaba Gal, Adrian Apostol, Ionuț Botezatu, Florin Ioniță, Mădălin Lemnaru, Cătălin Fercu și Sabin Strătilă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE