Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CUPA Mondială de RUGBY. Marcatorul eseului cu Irlanda nu va putea juca la următorul meci

Postat la: 29.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Echipa României va avea o misiune mai dificilă în următoarele două meciuri după ce Ovidiu Tonița (35 de ani), cel mai experimentat jucător din echipă, cel care a marcat eseul din meciul cu Irlanda, nu va mai putea intra pe teren din cauza unui deget rupt. 

Tonița s-a accidentat în meciul de duminică cu Irlanda, pierdut de "Stejari" cu 10-44, și nu va mai putea evolua în următoarele două partide. Acesta a suferit o luxație de deget la mâna stângă, dar a jucat accidentat în meciul de duminică, a ignorat durerea și a marcat pe finalul partidei singurul eseu al României, având degetul rupt.

Ovidiu Tonița este unul dintre cei trei rugbiști care a participat la cinci ediții de Cupă Mondială a carierei și este poreclit "Autobuzul din Carpaţi". Tonița a debutat pentru România la 19 ani, într-un meci cu Maroc, în 2000, în Cupa Europeana a Națiunilor. De atunci, acesta a strâns 72 de selecții pentru România, și a marcat 65  de puncte. De-a lungul carierei, a evoluat la echipe de vârf din prima ligă franceză, Grenoble, Biarritz, Perpignan, ca în ultimul sezon să joace pentru Aix-en-Provence, cu care a promovat în ProD2, a doua liga din Hexagon.

În locul acestuia, staff-ul tehnic l-a chemat pe Vlad Nistor, 21 de ani, cel care evoluează în Franța, la echipa de U23 a Academiei de Rugby de la Castres Olympique.

Următorul meci al naționalei la Cupa Mondială e pe 6 octombrie, contra Canadei. Stejarii au cedat cu Franța, 11-38, și Irlanda, 10-44.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE