Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cupa Mondială la Rugby 2015. România a pierdut un om important pentru meciul cu Italia

Postat la: 07.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Unul dintre oamenii de bază ai Naționalei României de rugby, Florin Surugiu, accidentat în timpul partidei cu Canada, nu va putea să intere pe teren în ultimul meci al Stejarilor de la Cupa Mondială de Rugby din Anglia. 

Florin Surugiu a efectuat un control medical miercuri dimineață, dar încă nu a primit un verdict clar. Acesta a suportat o leziune musculară care i-a dat dureri mari chiar și a doua zi după meci, dar speră că nu este vorba de o ruptură, fiindcă l-ar ține prea multă vreme departe de gazon.

"Nu mă simt prea bine. Am făcut un RMN și vom vedea despre ce este vorba. M-am lovit exact la începutul meciului și am jucat în minutul 20, când nu am mai putut continua din cauza durerii. Duererea a fost la fel de tare, când m-am trezit de dimineață. Bănuiesc că e o întindere și sper să nu fie o ruptură musculară, caz în care ar trebui să stau mult.", a declarat Florin Surugiu, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

"Am stat pe margine și eram neputincios, mă uitam la colegii mei. Noi în ultimii 4 ani de zile am muncit pentru acest meci și pentru cel cu Italia. Ne uitam și era 15-0 , iar noi tot speram. Chiar s-a întâmplat să câștigăm, în final. Deja mă gândeam că voi rata și meciul cu Italia și că nu pot să ajut echipa", a mai spus mijlocașul la grămadă al României.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE