Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cupa României 2015-2016. Viitorul - Steaua 0-1. Nicușor Stanciu i-a calificat pe roș-albaștrii în semifinalele competiției / VIDEO

Postat la: 17.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Steaua este a patra echipă calificată în semifinalele Cupei României, sezonul 2015-2016, în urma victoriei, scor 1-0, joi seara, la Ovidiu, în fața echipei Viitorul.

Oaspeții au creat prima ocazie a partidei, în minutul 5. Muniru a trimis pe lângă poartă, din interiorul careului. Viitoprul a replicat prin Chițu în minuul 12, care însă a alunecat înmomentul șutului.Unicul gol al confruntării a fost înscris de Nicușor Stanciu, în minutul 48. Mijlocașul Stelei a fructificat o centrare a lui Râpă. După doar un minut, Varela a respins de pe linia porţii mingea trimisă de Cristi Ganea. La cornerul care a urmat, Niţă a respins de lângă bară. După alte două minute, Niță a respins cu emoții mingea trimisă de Chițu. Fază controveersată în minutul 67. Hamroun i-a centrat lui Tade, francezul i-a trimis lui Stanciu, care a marcat, dar golul a fost anulat pe motiv de offside la Tade. Francezul putea închide meciul în minutul 90+1, dar a fost blocat de Rîmniceanu.

Celelalte echipe calificate în penultima fază a Cupei României sunt: ASA Tg. Mureș, Dinamo și CFR Cluj. Semifinalele se vor disputa tur-retur în 2 martie 2016 și 20 aprilie 2016.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE