Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Daniel Niculae a spart gheața la Astra și vrea la națională: "Dacă se va apela la mine niciodată nu voi spune nu"

Postat la: 07.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: ofsaid.ro

Daniel Niculae este unul dintre cei mai în formă jucători ai Astrei. Chiar dacă s-a transferat la gruparea giurgiuveană după patru luni de inactivitate, fostul rapidist a contribuit decisiv la victoriile echipei sale, din ultimele două meciuri.

Vineri seara a marcat golul egalizator cu Viitorul, din etapa a 17-a a Ligii I. Partida s-a încheiat cu victoria trupei lui Șumudică, scor 2-1. Niculae a vorbit depsre o posibilă revenire la echipa națională.

"E prea devreme să vorbim despre asta. Eu încerc să mă reacomodez la viaţa de sportiv de performanţă, încerc să îmi fac treaba la antrenamente, să îmi recâştig condiţia fizică pe care am avut-o înainte. Îmi voi reveni pas cu pas şi sper să urc cu ajutorul colegilor.

Dacă voi fi de folos, fie pe teren 90 de minute, fie de pe bancă, eu îmi voi face treaba cât mai bine la echipa de club. Dacă pe viitor, lucrurile vor sta bine, de ce nu? Dacă se va apela la mine la echipa naţională, niciodată nu voi spune nu", a declarat Niculae, la Digi Sport.
Atacantul a îmbrăcat tricoul primei representative de 39 de ori și a înscris 9 goluri.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE