Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Daniel Niculae e cu un pas la Astra. Șumudică: "Cred că jumătate din fani o să îl îndemne să vină"

Postat la: 16.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: digisport.ro

Daniel Niculae (33 de ani) a postat joi, un mesaj pe un cont de socializare, în care i-a rugat pe suporterii Rapidului să-l sfătuiască între a alege să evolueze la o echipă din Liga I sau să-și pună capăt carierei.

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Șumudică, a declarat că fotbalistul este bine-venit la echipa pe care o pregătește. Singura problemă o reprezintă aspectul financiar.

"Niculae este un jucător bun care cu siguranță dacă ar veni ne-ar ajuta. Dar eu știu, când o vedea ce probleme sunt pe aici..

Nu e treaba mea să-l conving. Eu am vorbit cu el, toata vara am încercat, mai departe dacă reușește Dani Coman cu atât mai bine.

Cred că jumătate din fani o să îl îndemne să vină. Atâta timp cât sunt eu și cu Dani Coman aici. Cealaltă jumătate, care sunt. ăia smardoii, ăia de fură sticle de whisky prin benzinării, cred că nu, că ăia sunt contra naostră, dar eu știu...", a spus Șumudică la Dolce Sport.

Daniel Niculae este liber de contract. Atacantul a evoluat în Liga I doar la Rapid. În străinătate, el a mai fost legitimat la Auxerre, Monaco, Nancy și Kuban Krasnodar,

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE