Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












David Beckham preferă rugby-ul în loc de fotbal

Postat la: 07.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

David Beckham susține că preferă să se uite la un meci de rugby în locul unuia de fotbal, deoarece ambianța este mai civilizată. Fostul internațional englez a făcut anunțul luni, în revista Radiotimes, informează Agerpres, care citează AFP.

"Ador rugby-ul, ador să mă uit la meciuri și la tot ce înconjoară acest sport. Am preferat să merg pe Twickenham decât să urmăresc meciuri de fotbal", a afirmat Beckham.

"Entuziasmul pentru joc al unui public de rugby este mult mai puternic decât în fotbal, unde spectatorii se pot întoarce repede împotriva unei echipe dacă aceasta nu joacă așa cum și-ar fi dorit. Publicul din Liverpool sau din Manchester este formidabil desigur, dar ambianța pe stadioanele de rugby este specială", a adăugat el.

Fostul  jucător al echipelor Manchester United, Real Madrid, Los Angeles Galaxy și Paris Saint-Germains-a declarat "îngrijorat" de scandalurile de la FIFA, considerând "că va fi nevoie de timp pentru a rezolva toate aceste probleme".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE