Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Decizie FIFA: Meciul România - Danemarca, din primăvara anului viitor, nu se va juca pe "Arena Națională"

Postat la: 19.12.2016 - 16:56 | Scris de: ZIUA NEWS

0

FIFA a amendat FRF și a suspendat "Arena Națională", ca urmare a incidentelor de la meciul România - Polonia 0-3! Astfel, meciul cu Danemarca, din primăvara anului viitor, nu se va juca pe stadionul bucureștean.

În aceste condiții, jocul cu nordicii, de pe 26 martie 2017, s-ar putea disputa la Cluj, în fieful lui Vasile Dâncu, acolo unde s-a disputat și meciul cu Muntenegru, fie pe "OZN"-ul de la Ploiești.

IATĂ COMUNITATUL FRF:

"Comisia de Disciplină FIFA a comunicat FRF sancțiunile în urma evenimentelor de la partida România-Polonia din cadrul preliminariilor CM 2018. Forul mondial a decis că partida România-Danemarca, următorul meci oficial al „tricolorilor", din aceeași campanie de calificare, se va disputa cu spectatori în tribune, decizia venind în urma apărării argumentate realizate de departamentul juridic al FRF. Cu toate acestea, partida nu se va putea disputa pe Arena Națională din București. Iată sancțiunile complete ale Comisiei de Disciplină FIFA:

- două meciuri din cadrul preliminariilor FIFA 2018 World Cup de pe teren propriu nu se vor disputa pe Arena Națională, sancțiunea aplicându-se cu privire la partida România-Danemarca din 26 martie 2017, iar executarea pentru cea de-a doua partidă fiind suspendată pentru o perioadă de probațiune de 2 ani

- amenda stabilită în sarcina FRF este de 95.000 de franci elvețieni plus 3.000 de franci elvețieni, costuri de procedura.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE