Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












DEZASTRU pentru Astra Giurgiu. Șumudică: Budescu ar putea absenta 3-4 luni

Postat la: 14.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Constantin Budescu traversează cea mai bună perioadă a carierei, Atacantul este golgheterul campionatului, cu șase goluri marcate în primele zece etape ale sezonului.

În plus, Budescu a debutat la echipa națională. Șumudică a anunțat însă, cp jucătorul a suferit o accidentare, iar perioada de recuperare ar putea fi de lungă durată.

"Budescu ar fi putut să-și pună botezul ori sâmbătă, ori duminică, iar noi să fi mutat meciul luni. Dar, având în vedere, că data era deja stabilită și el se accidentase cu o săptămână înainte n-am mai făcut acest lucru.

Budescu s-a dus cu o pubalgie la echipa națională, după care a forțat acolo, și-a dorit foarte mult, însă acum a ieșit din circuit pentru cel puțin trei săptămâni sau chiar o lună. Nu va juca etapa viitoare și nici în următoarele meciuri. Există și posibilitatea operației, iar asta înseamnă că ar putea absenta și mai mult, 3-4 luni", a spus Marius Șumudică la Dolce Sport.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE