Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dezvăluiri groaznice despre copilăria unui internațional român: „Dormeam cu șobolanii în pat. Nu era de trăit"

Postat la: 10.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ovidiu Hoban (32 de ani) se poate considera un fotbalist realizat. Evoluează în prima ligă israeliană, dar este și component al naționalei României. Viața nu a fost mereu simplă pentru Hoban.

Mijlocasul a dezvăluit condițiile dificile din vremea junioratului. A scăpat de mizerie doar datorită transferului în liga a 5-a germană.

"Am fost bolnav doi ani de zile, n-am jucat. Când am plecat în Germania, credeam că sunt vindecat. Doar credeam. Acolo mi-a revenit boala și am făcut din nou tratament. Nemții m-au vindecat definitiv. Am luat infecția din cauza condițiilor precare în care stăteam la Oradea. Eram cazat la căminul CFR, condițiile erau... Nu era de trăit! Nu mă gândeam cum să cresc în valoare din moment ce eu vânam șobolani. Nu se putea trăi așa. Șobolanii dormeau cu noi. La propriu! Se urcau în patul în care dormeam. Asta e. A trecut!", a povestit Ovidiu Hoban pentru Gazeta Sporturilor.

Legitimat la formația israeliană Hapoel Beer Sheva, Hoban a mai evoluat la Petrolul, Universitatea Cluj, Gaz Metan, FC Bihor, Craiova și FK Clausen, din Germania.

Ovidiu Hoban a fost selecționat de Anghel Iordănescu, pentru partida amicală cu Italia, care va avea loc marți, 17 noiembrie, de la ora locală 20.45 (21.45, ora României), la Bologna, pe stadionul Renato Dall'Ara.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE