Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dinamo, în mijlocul unui SCANDAL: "Dinu Gheorghe este un mafiot! Ar trebui să fie dat afară"

Postat la: 16.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: digisport.ro

Scandal monstru la Dinamo. Dinu Gheorghe a avut, miercuri, o declarație șocantă la Digi Sport. Oficialul clubului din Ștefan cel Mare a lăsat să se înțeleagă că alb-roșii au aranjat dubla cu Slovan Liberec pentru a se califica în grupele Ligii Europa, în sezonul 2009-2010. "Câinii" au pierdut meciul tur la "masa verde" dar au întors scorul în retur.

"Am auzit de minunea de la Liberec, dar cei de la Trencin n-au sponsor Fortuna (n.r casă de pariuri) sau mai știu eu ce", a zis Dinu Gheorghe la DigiSport.

Antrenorul echipei Dinamo de la acea vreme, Dario Bonetti, a sărit ca ars asupra lui Dinu Vamă.

"Ar trebui să îşi dea demisia din acea funcţie! A fost una dintre cele mai frumoase victorii din fotbalul românesc şi din fotbalul european. Nu ştiu dacă el a văzut acel meci şi ştie că noi am avut un gol anulat, iar cei la Liberec au avut ocazii mari.

Dacă a spus asta, Dinu Gheorghe este un om care nu se pricepe la fotbal! Este un mafiot şi un ignorant din punct de vedere al fotbalului. Ar trebui să fie dat afară, pentru că prin acestă declaraţie a supărat mulţi fani", a spus Bonetti pentru cancan.ro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE