Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dinamo se întârește pentru titlu. Rednic: "Suntem în discuții avansate. Trebuie să ținem pasul cu Steaua"

Postat la: 18.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: digisport.ro

Dinamo are o altă față de la venirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică a echipei. Alb-roșii s-au calificat în play-off-ul Ligii I și vor evolua în semifinalele Cupei României dar și în penultima fază a Cupei Ligii. Tehnicianul "câinilor roșii" a anunțat o campanie de transferuri spectaculoasă.

"Vor mai veni jucători, o să ne gândim foarte bine ce alegem. Deja suntem în discuții avansate cu jucători din țară și din străinătate.

Nu trebuie să ne mulțumim cu ce am realizat până acum, pentru că va veni o perioadă grea. Steaua va aduce jucători, noi trebuie să ținem pasul cu cei de acolo. Steaua e principala candidată la titlu. Steaua are jucători foarte buni. Și Reghe e un antrenor priceput, care are performanțe", a declarat Rednic, la Dolce Sport.

"Vojnovic mi-a spus că vrea să joace, nu poate să accepte să stea pe banca, are o vârstă... L-am înteles și îi mulțumesc pentru colaborare", a mai spus antrenorul alb-roșilor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE