Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dinamo se pregătește să iasă din insolvență! Anunțul făcut de administratorul judiciar al alb-roșilor

Postat la: 23.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dinamo este aproape să iasă din insolvență. Administratorul judiciar al clubului din Ștefan cel Mare, Cătălin Dascăl, a declarat că instanţa a rămas în pronunţare în ceea ce priveşte ieşirea din starea de insolvenţă a societăţii şi că în mod normal Tribunalul Bucureşti ar trebui să decidă închiderea procedurii.

Decizia Tribunalului Bucureşti va fi anunţată în cursul zilei de joi, în cazul în care instanţa nu va amâna pronunţarea soluţiei pentru o altă dată.

"Instanţa a rămas în pronunţare pe închiderea procedurii. Urmează să vedem soluţia. Este foarte posbil, pentru că a fost o şedinţă încărcată, cu multe dosare, să ne aşteptăm şi mâine la o amânare de pronunţare, dar cel mai probabil vom vedea soluţia, fie că este direct o admitere de închidere a procedurii, fie că este o amânare de pronunţare, mâine după prânz. În mod normal ar trebui să dea închiderea procedurii, nu sunt motive care să ne determine să ne gândim la altceva decât o soluţie favorabilă de închidere a procedurii, dat fiind faptul că această decizie s-a amânat pentru a fi soluţionate cele două apeluri ale ANAF, care au fost respinse definitiv de către Curtea de Apel Bucureşti", a spus Dascăl pentru Mediafax.

"Atunci nu ar trebui să existe niciun alt impediment, planul de reorganizare a fost îndeplinit, toate dovezile există la dosar. Există şi aprobarea de Adunarea Creditorilor cu raportul de închidere formulat cu mult înainte, imediat după îndeplinirea tuturor obligaţiilor acestui plan. Deci nu ar trebui să ne aşteptăm la altceva. E greu de spus dacă vom vedea soluţia favorabilă de închidere a procedurii şi reinserţia debitoarei mâine sau dacă instanţa va amâna cumva pronunţarea", a mai explicat el.

La 1 aprilie, judecătorul sindic respinsese solicitarea societăţiii de ieşire din insolvenţă, stabilind continuarea procedurii. Decizia instanţei a survenit în urma contestaţiei formulate de ANAF la tabelul de creanţe în cadrul procedurii de reorganizare, care s-a aflat pe rol la Curtea de Apel.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE