Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dinamoviștii și-au anunțat planurile după ce au ieșit din insolvență: "Trebuie să ocupăm un loc de Europa League"

Postat la: 24.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: digisport.ro

Dinamo este primul club din România care a ieșit din insolvcență. Tribunalul Bucureşti a decis închiderea procedurii de insolvenţă şi reintroducerea în circuitul economic a SC Dinamo 1948 SA, societatea care administrează clubul de fotbal din Liga I.

Directorul sportiv al clubului din Ștefan cel Mare, Ionel Dănciulescu, a comentat ieșirea din insolvență a alb-roșilor.

"Suntem primul și singurul club din România care a ieșit din insolvență. Sperăm să fie un nou început pentru această echipă. Acum suntem un club curat. Meritul este al lui Ionuț Negoiță și al tuturor oamenilor care au stat mai în spate.

De acum pretențiile cu siguranță vor crește. Suporterii vor dori să vadă un Dinamo și mai puternic și sperăm ca asta să se întâmple. Începutul este promițător. Lucrurile se mișcă într-un sens bun.

Este un pic mai greu cu UEFA. Sunt intransigenți cu aceste lucruri. Vom încerca însă. Oricum, mai întâi de toate Dinamo trebuie să ocupe un loc de Europa League", a spus Ionel Dănciulescu pentru Dolce Sport.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE