Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Directorul Constantin Căliman a demisionat de la CSM Bucureşti

Postat la: 16.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cu o zi înainte de debutul echipei de handbal feminin în grupele Ligii Campionilor, adica joie seara, directorul general al clubului CSM București, Constantin Căliman, a anunțat, printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare, că renunță la funcția pe care o ocupa.

„Dragii mei,
Imi pare rau ca trebuie sa va anunt acum (as fi preferat dupa meciul de maine seara din EHF Champions League) ca incepand de pe data de 20 octombrie nu voi mai fi director general la CSM Bucuresti. Este hotararea mea unilaterala urmare a neincrederii unor membri ai CGMB visavi de capacitatile mele manageriale. Au fost doi ani interesanti, am acumulat o experienta extraordinara in toata aceasta perioada dar viata merge inainte! Multumesc celor care m-au sustinut si apreciat dar si celor care m-au contestat constructiv. CSM Bucuresti trebuie sa devina o stare de spirit si un mare club european care sa reprezinte o capitala europeana!"
, este mesajul postat cu multe greseli gramaticale de Constantin Căliman.

El a ajuns la clubul CSM București în urmă cu doi ani de zile, fiind impus in fruntea clubului pe criterii politice. Caliman a venit de la o organizatie PNL de sector, fiind sustinut de catre fostul viceprimar al Capitalei, la aceea vreme liberal, traseistul politic-Marcel Nicolaescu, si edilul suspendat Sorin Oprescu. Dupa plecarea lui Nicolaescu de la Primaria Capitalei, Caliman a fost sustinut de catre consilieri liberali din Consiliul General al Municipiului Bucuresti, si de apropiatul lui Oprescu, avocatul George Iorgovan. Demisia lui Caliman a survenit si ca urmare a faptul ca reprezentantii Curtii de Conturi a Romaniei au descoperit o serie de ilegalitati la CSM Bucuresti regizate in mandatul acestuia si a dispus extinderea verificarilor. Mai trebuie precizat ca in era Caliman, clubul a achitat salarii uriase pentru anumiti sportivi si sportive din strainatate, adica de 8-10.000 de euro lunar, fara sa respectarea prevderilor legale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE