Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Doar trei stadioane de fotbal din România au primit autorizație de incendiu din partea ISU

Postat la: 07.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali a susținut, sâmbătă, o conferință de presă. Latifundiarul a declarat că doar trei stadioane de fotbal din România au autorizaţie de securitate la incendiu. Acestea sunt: Municipal din Drobeta Turnu Severin, Dr. Constantin Rădulescu din Cluj Napoca şi Dinamo din Bucureşti.

Arene construite în ultimii ani, precum Național Arena din București sau Ilie Oană din Ploiești, nu au autorizație de szecuritate la incendiu.

"ISU a răspuns că Primăria nu are autorizaţia necesară şi ISU nu ne lasă să jucăm, pentru că Primăria nu a luat aprobări. Jandarmii nu vin să păzească la meci. După ştiinţa mea doar două stadioane în România au aceste aprobări, CFR Cluj şi ăla de la Drobeta Turnu Severin, şi poate şi «miliţia» (n.r. - stadionul Dinamo) are. Dar cei de la Primărie nu au cerut aprobare, nu au ştampila. Eu am vrut să cumpăr şi la Chiajna", a afirmat Becali.

Becali nu a luat în calcul ca echipa sa să evolueze pe stadionul rivalei tradiţionale, Dinamo: "Nu puteam să jucăm pe Ştefan cel Mare niciodată. Orice, dar în Ştefan cel Mare şi Giuleşti nu se poate. Sunt rivali de viaţă. Cu CFR te poţi bate, dar aici e vorba de simbol. Steau, Dinamo şi Rapid nu le poţi atinge. E orivalitate de spirit".

Meciul dintre Steaua și FC Botoșani, din etapa a 18-a a Ligii I, se va disputa pe arena CFR-ului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE