Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Doi ani de la cumplitul accident suferit de Michael Schumaher. Cum a evoluat starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1

Postat la: 29.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marți, 29 decembrie, s-au împlinit doi ani de la accidental suferit de fostul pilot german Michael Schumacher (46 de ani). Multiplul campion mondial de Formula 1 s-a lovit cu capul de o stâncă, în timp ce schia în stațiunea Meribel din Alpii francezi.

În urma loviturii, casca de protecție pe care o purta s-a rupt în două. Acesta a fost transportat la un spital din Grenoble (Franța), iar medicii unde a fost plasat în comă indusă și supus la trei intervenții chirurgicale. A rămas în comă timp de mai multe luni, iar ulterior familia a dorit să fie mutat într-o clinică din Lausanne, în iunie 2014, iar apoi la locuința sa din Elveția. Acolo se află și în prezent, unde își continuă recuperarea.

Luna aceasta, presa internațională a scris că starea de sănătate a li Michael Schumacher s-a îmbunătățit vizibil. Neamțul ar fi reuşit să mişte o mână. Mai mult, neamțul ar fi reușit să meargă câţiva paşi însoţit de un terapeut. Din păcate, familia forului pilot a infirmat informațiile, cerând mai multă intimiate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE