Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












"Dosarul Blaturilor". Momentul zero al fotbalului românesc. Luni au loc primele audieri

Postat la: 01.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ziua de 2 noiembrie 2015 va intra în istoria fotbalului românesc. Luni, de la ora 15:00 membrii Comisiei de Diciplină a FRF vor începe audierile mai multor jucători bănuiţi că sunt implicaţi în aranjarea unor meciuri în scopul obţinerii de sume importante din pariuri, potrivit cancan.ro.

Departamentul de Integritate al FRF a întocmit un dosar legat de corupţia din fotbalul românesc. La audieri se vor prezenta șase fotbaliști și foști fotbaliști de la Gloria Buzău. Antrenorul echipei, Ion Viorel, este principalul personaj în acest dosar.

Printre altele, investigaţia realizată de Costin Negraru, cuprinde şi înfrângerile dubioase suferite de Gloria Buzău într-un stagiu de pregătire din Turcia, 1-8 cu Mordovia Saransk (Rusia) şi 1-5 cu Al Raed (Arabia Saudită). Conform dosarului care are aproape 500 de pagini, înfrângerile la scor suferite au venit după ce fotbaliştilor li s-ar fi spus că doar aşa le vor fi plătite salariile.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE