Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












"Dosarul Transferurilor". Când vor ieși din închisoare MM Stoica și Gică Popescu

Postat la: 06.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gigi Becali a anunţat când vor fi eliberaţi din închisoare MM Stoica şi Gică Popescu, ambii condamnaţi în Dosarul Transferurilor.

"Dacă DNA nu face recurs, Gică Popescu e vineri acasă. Dacă DNA face recurs, mai durează 3 săptămâni, după care DNA nu mai are ce să facă și 100% instanța îl eliberează. Pentru că încă o dată trebuie să vă spun, eliberarea condiționată e matematică pentru condamnații care nu sunt recidiviști și nu au un comportament violent. Eu când am zis că un calculator mă pune liber, au râs toți de mine.

Procurorii nu au cum să schimbe eliberarea condiționată a omului. De ce să-i mai faci recurs lui Gică Popescu dacă este matematică eliberarea lui? Păi ce, se îndreaptă Gică Popescu în două luni dacă vrei tu să-l mai ții?", a declarat Becali pentru Ring.

Finanțatorul campioanei en-titre a vorbit şi despre eliberarea lui MM Stoica. "Pe 4 decembrie va fi pus și el pe lista pentru eliberare condiționată. Dacă DNA nu va face recurs, MM va fi acasă de Revelion. Dacă va face recurs, atunci iese pe 15-20 ianuarie", a mai spus Becali.

În martie 2014, Mihai Stoica a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, în timp ce Gică Popescu a primit o condamnare de 3 ani, o lună și 10 zile. Cei doi au fost găsiți vinovați în ''Dosarul Transferurilor''.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE