Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












DOSARUL TRANSFERURILOR. Ioan Becali rămâne după gratii. Tribunalul Constanţa a admis contestaţia DNA la decizia de eliberare condiţionată

Postat la: 10.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: aflasitu.ro

Fostul impresar de fotbal, Ioan Becali, condamnat în martie 2014 la şase ani şi patru luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, rămâne încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă. Tribunalul Constanţa a admis contestaţia DNA la decizia de eliberare condiţionată dată de Judecătoria Medgidia, informează Mediafax.

Decizia instanţei este definitivă, astfel că Ioan Becali va rămâne încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă. Judecătoria Medgidia a decis, în 29 octombrie, eliberarea condiţionată a lui Ioan Becali, după ce a judecat cererea depusă de fostul agent. De asemenea, în 12 noiembrie, el a primit o altă decizie favorabilă din partea Judecătoriei Medgidia pentru eliberarea condiţionată, de această dată la propunerea comisiei de la Penitenciarul Poarta Albă.

Cele două decizii nu au fost definitive, DNA atacându-le la Tribunalul Constanţa. Contestaţia în cazul celei de-a doua decizii se va judeca în 15 ianuarie, la Tribunal.

Procurorul DNA a spus în faţa instanţei că nu sunt îndeplinite criteriile obiective şi subiective pentru ca Ioan Becali să fie eliberat condiţionat. De asemenea, DNA a contestat faptul că cele trei cărţi scrise de Ioan Becali în închisoare pot fi considerate lucrări ştiinţifice şi că din acest motiv nu ar fi trebuit să beneficieze de o reducere a pedepsei cu 90 de zile.

De asemenea, DNA a adus în discuţie şi faptul că, în prezent, Ioan Becali este arestat preventiv într-un alt dosar pentru dare de mită.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE