Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Update: DOSARUL TRANSFERURILOR. MM Stoica iese din închisoare! Anunțul făcut de Judecătoria Sectorului 4

Postat la: 04.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

UPDATE: Judecătoria Sectorului 4 a decis că fostul manager al Stelei, Mihai Stoica, poate fi eliberat condiţionat, după ce a executat aproape doi ani din pedeapsa de trei ani şi şase luni primită în dosarul transferurilor de jucători, scrie dolcesport.ro.

Instanţa a decis că Mihai Stoica îndeplineşte condiţiile pentru a fi eliberat condiţionat.

Decizia Judecătoriei Sectorului 4 nu este definitivă, ea putând fi contestată de procurori la Tribunalul Bucureşti.

///

Fostul manager general al Stelei, MM Stoica, va afla luni dacă va fi eliberat condiționat. Acesta a avut de ispășit trei ani și șase luni de închisoare, dar poate ieși după jumătate din acest timp. În această perioadă a scris două cărți, a muncit în perioada detenției și a ispășit jumătate din pedeapsă, deci îndeplinește toate condițiile pentru a fi eliberat condiționat.

Luna trecută, fostul manager general al Stelei a obţinut aviz favorabil de la Comisia de specialitate din cadrul Penitenciarului Jilava. Astfel, dosarul său a ajuns la Judecătoria Sectorului 4. Acesta spera să ajungă acasă de Sărbători, dar magistraţii au amânat pronunţarea deciziei finale pentru 4 ianuarie 2016.

Decizia pe care o va lua Judecătoria Sectorului 4 nu va fi definitivă, ci va putea fi contestată la Tribunalul Bucureşti, care în final va dispune cu privire la eliberarea condiţionată.

Rând pe rând, condamnații din Dosarul Transferurilor sunt puși în libertate. Jean Pădureanu, Gică Popescu și Gigi Nețoiu au fost deja eliberați condiționat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE