Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












DOSARUL TRANSFERURILOR. Zi tristă pentru Gică Popescu. "Baciu'" ar fi trebuit să se prezinte la Tribunal pentru a afla când va fi eliberat. Ce s-a întâmplat este incredibil

Postat la: 19.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gică Popescu ar fi trebuit să se prezinte luni în fața judecătorilor, pentru a afla dacă va fi eliberat condiționat. Fostul internațional este însă, o victimă a birocrației.

Dosarul său nu a ajuns pe masa judecătorilor, deoarce procurorii DNA nu au terminat de redactat motivarea pentru care au făcut recurs la decizia de eliberare, potrivit dolcesport.ro. Astfel, tribunalul a stabilit un nou termen de 30 de zile în care procurorii să finalizeze acest dosar. Apoi, se va ajunge în instanță.

Gică Popescu a fost condamnat la 3 ani și 40 de zile de închisoare pentru spălare de bani și evaziune fiscală în formă continuată. El și-a ispășit însă mai bine de jumătate din pedeapsă, iar Tribunalul Sectorului 4 a aprobat cererea penitenciarului Jilava pentru eliberarea acestuia.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE