Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dumitru Dragomir a fost ofertat de Valerii Moraru să investească la Rapid! Ce răspuns i-a dat fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal

Postat la: 21.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Rapid merge din rău în mai rău. Valerii Moraru nu reușește să aducă echipa pe linia de plutire. Giuleștenii au retrogradat în Liga a II-a, iar omul de afaceri moldovean nu ar avea banii necesari finanțării clubului.

Dumitru Dragomir a fost invitat de Moraru să investească la Rapid, dar fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a refuzat.

"Gata, s-a săturat Moraru? Exact ce mă aşteptam să se întâmple... El este un om serios, numai că nu are bani să ţină un club ca Rapid. Mai are nevoie de un om serios pentru a ţine clubul. Eu am vorbit în urmă cu două luni, când a încercat să mă atragă în Giuleşti, însă nu mai vreau să am de-a face cu fotbalul. Acum, cine investeşte în fotbal este posibil puşcăriabil. La început, toţi sunt curaţi, apoi ajung necuraţi. Cum ai un pic de notorietate, trebuie să te duci la puşcărie, cam asta-i lozinca în ţara asta", a declarat Dragomir pentru Ring.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE