Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dumitru Dragomir a promis că-i aduce Mutu și Marica la FC Voluntari, dacă va deveni președintele echipei

Postat la: 27.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dumitru Dragomira fost ofertat de FC Voluntari, pentru a ocupa postul de președinte al clubului ilfovean, Fostul șef al Ligii Profesioniste de fotbal a promis că-i va aduce la echipa de lângă București pe Adrian Mutu și Ciprian Marica, ambii liberi de contract.

"Într-adevăr, am avut o discuție cu primarul, pe care îl consider un om foarte valoros și serios, și l-am rugat să mă lase până în data de 29 ianuarie. Trebuie jucători de valoare și asta costă bani. L-aș lua pe Sânmărtean, 2-3 de la Astra, doi de la Dinamo, doi de la Steaua...Dacă aș avea bani, aș face o echipă traznet. Marica ar trebui să joace, să vină la Voluntari, la mine. Fără bani. Eventual, îi dau eu de la mine niște bani. Aș avea nevoie și de el, și de Mutu, dacă m-aș duce la Voluntari", a declarat Mitică Dragomir, la Dolce Sport.

Dragomir a fost conducator al mai multor cluburi din prima divizie, iar din 1996 până în 2013 a fost președintele ligii profesioniste de fotbal.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE