Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Edi Iordănescu, despre revenirea la Steaua: "Mă voi întoarce ‘acasă'"

Postat la: 20.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gigi Becali pune presiune pe Laurențiu Reghecamf să câștige titlul cu Steaua, în caz contrar l-ar putea înloui cu Edi Iordănescu. Fiul selecționerului consideră că Steaua este casa lui.

"Nu există loc pentru speculaţii. Lucrurile sunt simple. Sunt implicat într-un proiect care din fericire este de succes şi pe care îl voi duce până la final. Mă bucură aprecierile din ultima perioadă, însă meritele principale sunt ale băieţilor pe care îi antrenez zi de zi.

Într-o zi mă voi întoarce ‘acasă', dar acea zi încă nu a venit. În vară, la finalul contractului, prima discuţie va fi cu Pandurii, cu oamenii care au crezut în mine în ciuda vârstei de 36 ani. Există şi nişte perspective extrem de interesante din străinătate, însă acestora le voi acorda atenţie doar în momentul în care stabilitatea financiară nu va mai oferi perspective la Târgu Jiu", a scris Iordănescu pe contul său de Facebook.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE