Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Eliminarea Simonei Halep de la Australian Open 2016 a făcut înconjorul planetei! Ce scrie presa internațională

Postat la: 19.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: pariuri1x2.ro

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (locul 2 WTA) a înregistrat marți, la Melbourne, poate cea mai mare contraperformanță a cariereri. Constănțeanca a ratat calificarea în turul secund la Australian Open 2016.

Victoria chinezoaicei Shuai Zhang (locul 133 WTA), cu scorul de 4-6, 3-6, în fața româncei a făcut înconjorul lumii. AFP a scos în evidență faptul că Zhang se află la prima victorie la un turneu de Grand Slem, după 15 încercări.

"Numărul doi mondial Simona Halep a părăsit Australian Open, încă după primul obstacol. Ea a fost învinsă marți de chinezoaica Shuai Zhang, care se află la prima ei victorie la un Grand Slem, în 15 meciuri. Românca a fost afectată de durerile de la tendonul Ahile, nu a avut nici un răspuns la dominația chinezoaicei, care s-a impus cu 6-4, 6-3 pe Margaret Court Arena", a notat agenția de presă franceză.

Publicația britanică Daily Mail a scris la rându ei, de contraperformanța favoritei a doua a competiției.

"Ocupanta locului 133 mondial Zhang a învins-o pe Simona Halep. A fost primul suuces pentru chinezoaică, după 14 înfrângeri înregistrate
de ea, la Australian Open.

Este pentru a treia oară din cinci participări când Halep este eliminată de la Australian Open încă din primul tur. S-a întâmplat în edițiile din 2012, 2013 și 2016. Ea este finalista de la Roland Garros 2014", a scris Dily Mail.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE