Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Etapa a 21-a. Astra Giurgiu nu a trecut de CSMS Iași, iar Viitorul îi suflă în ceafă

Postat la: 06.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

CSMS Iași și Astra Giurgiu au remizat, scor 1-1, meciul disputat sub Copou, duminică, în etapa a 21-a a Ligii I.

Jocul celor două echipe a fost influențat de ceața densă din capitala Moldovei. Astra a deschis scorul prin Denis Alibec, în minutul 7. Atacantul a înscris cu un şut sub transversală. Gazdele au fost aproape să egaleze după doar câteva minute. Bole a reluat cu stângul, dar Geraldo a deviat în corner. La rândul lui, De Amorim a trimis puţin alături din doar câţiva metri, în minutul 31. Egalarea a venit șapte minute mai târziu. Vasile Gheorghe a marcat după ce a profitat de o eroare în defensiva gazdelor.

Moldovenii au atacat și după pauză, ratând prin Bole (62) și Enescu (80). Astra a replicat prin Daniel Niculae, care a reluat din întoarcere, dar portarul Grahovac a reținut. În prelungirile confruntării, oaspeţii au rămas în inferioritate numerică, Teixeira fiind eliminat.

CSMS Iași ocupă locul 8, cu 28 de puncte, iar Astra e lider cu 42 de puncte, cu două mai multe decât următoarea clasată, Viitorul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE