Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












EURO 2016. Burleanu a alcătuit grupa ideală pentru România

Postat la: 08.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a susținut, marţi, o conferinţă de presă, în care a anunțat adversari pe care îi dorește la Campionatul European din 2016.

"Grupa ideală pe care mi-aş dori-o ar fi una pe care să o putem câştiga sau din ccre să ne calificăm. Ţinând cont că suntem în urna 3, din urna 1 mi-aş dori Anglia, din urna 2, Ucraina sau Rusia, şi din urna 4, cred că Irlanda de Nord. Asta ar putea fi o grupă ideală. E strict grupa aleasă de mine, nu ştiu ce grupă şi-ar dori selecţionerul. Nu mă susprinde că unii jucători îşi doresc Franţa, dacă am pica cu Franţa, am putea juca în deschidere. Să ai o asemenea posibilitate ar fi un element plăcut şi motivator", a declarat Burleanu.

Tragerea la sorţi a grupelor pentru turneul final al Campionatului European din 2016 va avea loc, la 12 decembrie, la Palatul Congreselor din Paris. Turneul final al Campionatului European va avea loc între 10 iunie şi 10 iulie, în Franţa.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE