Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












EURO 2016. Pancu, despre selecția la naționala României: "Au pretenții să fie convocați și din Madagascar"

Postat la: 19.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: imax.com

Unul dintre veteranii Ligii I, Daniel Pancu (38 de ani) a criticat selecția făcuță pentru echipa națională de fotbal a României.

"Chiar si in campionatul Rusiei puteam fi convocat. Eram golgheter, eram considerat chiar unul dintre cei mai buni straini intr-un campionat foarte puternic, dar atunci se considera ca joc la e chipa din Cecenia si acum cand te uiti au pretentii si din Madagascar daca te duci vor sa fie convocati la nationala.

Si asta spune mult despre nivelul campionatului la care am ajuns. Sau din China, Arabia Saudita, deci am avut ghinion.

Eu zic ca nu mai putem pierde aceasta calificare. Parerea mea, si cu un egal vom fi calificati la Euro.

Este un dezavantaj că jucăm fără suporteri, dar echipa României are cea mai buna defensiva din toate echipele cu care joaca si sunt convins ca nu vor lua gol nici cu Finlanda si vom marca", a spus Pancu pentru Dolce Sport.

Reprezentativa României va întâlni Finlanda în data de 8 octombrie, pe teren propriu, şi Insulele Feroe în 11 octombrie, în deplasare, în ultimele două etape din Grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2016.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE