Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












EURO 2016, preliminarii. Insulele Feroe - România. Ultimele bilete la meci, disponibile la casele stadionului

Postat la: 10.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: frf.ro

Reperezentativa de fotbal a României va întâlni duminică, în deplasare, naționala similară a Insulelor Feroe, într-un meci de totul sau nimic pentru calificarea la Campionatul European din 2016. Ultimele bilete pentru fanii tricolorilor la confruntarea cu insularii, rămase în urma încheierii procesului de vânzare online, vor fi disponibile la stadionul din Torshavn, în ziua meciului, a anunțat frf.ro.

Duminică, 11 octombrie, între 15:30 și 17:00, ora (locală) de start a meciului cu Feroe, ultimele bilete rezervate suporterilor români din diaspora vor putea fi achiziționate de la casa stadionului Tórsvøllur (poarta A). Cumpărătorii vor plăti pentru un bilet echivalentul în moneda locală a 62 RON.

Meciul Feroe - România, ultimul din preliminariile EURO 2016, este programat mâine, de la ora 17:00 (19:00 ora României), la Torshavn, în ultima etapă a grupei F din campania de calificare a turneului final din Franța.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE