Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












EURO 2016, preliminarii. Insulele Feroe vs România. Anghel Iordănescu a început cu scuzele: "Acest teren sintetic nu este unul care să ne avantajeze"

Postat la: 11.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Selecționerul naționalei de fotbal a României, Anghel Iordănescu, s-a plâns, că terenul pe care tricolorii vor evolua în compania reprezentativei Insulelor Feroe este sintetic, aspect care îi dezavantajează.

"Am venit aici, după jocul cu Finlanda, după ce am făcut un singur antrenament la Bucureşti, pe terenul sintetic de la Mogoşoaia, şi cu doar o parte dintre jucători. Pentru noi, pentru echipa noastră naţională, acest teren sintetic nu este unul care să ne avantajeze. Cred că jucătorii din ţară joacă o singură dată pe stagiune la Chiajna, în asemenea condiţii. Nu ştiu dacă Răzvan Raţ sau Paul Andone au jucat prin Spania pe astfel de terenuri", a spus Iordănescu, potrivit digisport.ro.

Meciul Insulele Feroe - România, din ultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, este programat duminică, la ora 19.00, la TVR 1.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE