Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












EURO 2016 preliminarii. România-Finlanda. S-au terminat biletele. Suporterii mai au o mică speranță

Postat la: 07.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deși biletele pentru meciul România-Finlanda au fost puse în vânzare cu doar două zile înainte de disputarea meciului, suporterii Naționalei au fost atât de dornici să participe la meci încât, miercuri seara, nu mai erau tichete.

Federația Română de Fotbal a anunțat că a epuizat toate biletele puse în vânzare online, la casele de bilete de la Arena Națională și la cele 500 de puncte de vânzare InMedio și Germanos din toată țara.

Suporterii care doresc să ia parte la partidă speră încă, ca joi după ora 11.00 să se mai pună în vânzare bilete de la cei 10.000 de fani care s-au înscris, virtual, în Arena Fanilor înainte ca UEFA să anunțe că meciul se va disputa cu spectatori.

Biletele care nu vor fi confirmate de deţinătorii tichetelor virtuale vor fi repuse în vânzare, mâine, începând cu ora 14, la casa de bilete din Bd. Basarabia, Arena Naţională, până la ora meciului.

Interesul fanilor naţionalei României pentru meciul cu Finlanda, joi, ora 21:45, Arena Naţională, a dat peste cap sistemul de vânzare online a biletelor de intrare implementat de Federaţia Română de Fotbal.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE