Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












EURO 2016 România - Elveția. Anghel Iordănescu pregătește meciul pentru o victorie. Echipele probabile

Postat la: 15.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Anghel Iordănescu pregăteşte schimbări în primul 11 pentru prima victorie de la Euro. Keşeru are şanse mari să-l înlocuiască pe Florin Andone. Chipciu poate prinde şi el un loc de titular astăzi cu Elveţia.

România ţinteşte primul succes la Euro împotriva Elveţiei. Adversarii vin după victoria 1-0 cu Albania, în timp ce tricolorii au pierdut la limită cu favorita Franţa. Ocaziile ratate cu gazda turneului, plus evoluţiile din ultimele amicale, îi fac pe tricolori să creadă că vor înscrie în poarta lui Sommer. „Am marcat Franței, am marcat trei goluri Ucrainei, am marcat cinci goluri Georgiei, Georgia care a bătut în ultimul meci de pregătire Spania. Astea sunt semne care ne dau speranțe", a spus Anghel Iordănescu, selecționer România.

Prezenţi la conferinţa de presă alături de Săpunaru, Keşeru şi Chipciu au şanse mari să apară şi în primul 11 cu Elveţia. „E un sentiment extraordinar ce mă încearcă în acest moment. Revin pe un teren pe unde am avut ocazia să mai joc, de cinci ori, rezultate plăcute, atmosferă senzațională. E clar că îmi doresc foarte mult să joc, voi fi motivat 150%", a spus Claudiu Keșeru, Ludogoreţ/România.

„Suntem optimiști, vrem victoria cu Elveția și calificare din grupă", a spus Alexandru Chipciu, Steaua/România. „Un antrenor mereu găsește ceva ca să-și reproșeze. În linii mari, da, 11-le e deja conturat", a adăugat selecționerul. Intrat în locul lui Nicuşor Stanciu, Chipciu a jucat ultimele 20 de minute cu Franţa. Keşeru, în schimb, a rămas rezervă în primul meci de la Euro.

Echipele probabile:

România: Tătăruşanu - Săpunaru, Chiricheş, Grigore, Raţ - Pintilii, Hoban - Torje, Stanciu, Stancu - Keşeru.

Elveția: Sommer - Lichtsteiner, Schar, Djourou, Rodriguez - Behrami, Dzemaili, Xhaka - Shaqiri, Seferovic, Mehmedi.

Meciul România - Elveția poate fi urmărit în rețeaua RCS & RDS, în direct la Pro TV de la ora 19:00. Primul meciul al zilei este între Rusia și Slovacia, de la ora 16:00, iar ultimul meci între Franța și Albania, de la ora 22:00.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE