Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












EURO 2016. România - Elveția. Bogdan Stancu: "Suntem motivați, avem nevoie de puncte"

Postat la: 15.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bogdan Stancu, jucătorul care a marcat golul naționalei României în meciul de deschidere de la Euro 2016 spune într-un interviu acordat UEFA că "având aceeași atitudine din primul joc, nu suntem în pericol să nu ne calificăm", informează frf.ro.

- Bogdan, ați avut o evoluție bună împotriva Franței. Totuși, ce crezi că ne-a lipsit și ce învățături ar trebui să tragem după acest prim joc?

- Într-adevăr, am făcut un joc foarte bun. Ne-am ridicat la nivelul adversarilor noștri, a căror valoare individuală o cunoaștem toți. Am știut că dacă vom fi determinați, agresivi la mijlocul terenului am putea avea o șansă împotriva Franței. Exact asta am făcut! Ne-am creat ocazii și, cu puțin noroc, puteam chiar câștiga meciul. Evoluția noastră ne dă însă speranțe pentru următoarele două jocuri. Poate că trebuia să fim mai concentrați pe finalul partidei. Aici cred că am greșit.

- Crezi că există o stare de automulțumire după acest prim meci, chiar dacă rezultatul nu a fost unul pozitiv?

- Nu suntem mulțumiți pentru că, în ciuda evoluției bune, nu am obținut niciun punct. Nu ai cum să fii mulțumit cu acest lucru. Suntem motivați să câștigăm următoarele două jocuri. Avem nevoie de puncte!

- Când ai înscris te-ai gândit că putem obține o remiză sau chiar o victorie?

- Desigur, nu am fost în niciun moment echipa mai slabă. Am jucat de la egal la egal. Dar, aşa cum am mai spus, cu puţin noroc şi mai multă concentrare am fi putut chiar câştiga.

- Ce ai simțit după ce Payet a reușit să înscrie în finalul meciului?

- Am fost foarte dezamăgit, am realizat că meciul este pierdut în acel moment. Dar așa este fotbalul, am văzut goluri înscrise în ultimul minut, chiar în ultima secundă. Ar fi trebuit să fim mai atenți.

- Ce v-a spus selecționerul după meci și ce discuții ați avut voi, jucătorii?

- Ne-am încurajat între noi, mai mult decât supărare am simțit frustrare. Pentru că știam că am jucat bine. Ne-am spus "Capu' sus!" pentru că mai sunt două jocuri. Dacă le vom aborda cu aceeași atitutinde, nu suntem în pericol să nu ne calificăm din faza grupelor.

- Cu siguranță ai văzut duelul dintre Elveția și Albania. Ce impresia ți-au lăsat viitorii adversari?

- Am văzut o echipă a Elveției care pasează cu ușurință, o echipă periculoasă. Au și puncte vulnerabile, pe care nu vreau să le comentez acum.

- Va decide acest meci echipa care se va califica de pe locul secund în grupa A?

- Rezultatul acest meci va avea impact asupra poziției pe care putem încheia atât noi, cât și Elveția. Un eșec ne-ar diminua șansele de calificare. În schimb, dacă învingem, putem ținta la poziția secundă și la calificare. Trebuie să fim sută la sută concentrați.

Echipa națională de fotbal a României dispută azi, 15 iunie, al doilea meci de la Campionatul European, ediția 2016. Tricolorii vor întâlni, de la ora 19:00, reprezentativa Elveției. Confruntarea va avea loc pe Parc des Princes din Paris și va fi transmisă în direct de Pro TV, Dolce Sport și în format livetext pe ZIUAnews.ro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE