Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












EUROPA LEAGUE. Rosenborg - Steaua 0-1, (3-0 în tur). Campionii României au câștigat pentru coeficient și palmares / VIDEO

Postat la: 27.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Steaua a câștigat meciul disputat în deplasare, scor 1-0, cu echipa norvegiană Rosenborg Trondheim, în returul play-off-ului Ligii Europa, care a avut loc joi seară. În turul de săptămâna trecută, norvegienii au câștigat cu 3-0, astfel că Rosenborg s-a calificat în grupele Ligii Europa. La rândul ei, Steaua a ratat calificarea în grupele unei competiții europene pentru prima dată în ultimii 12 ani.

Prima repriza a fost săracă în ocazii. Pe o ploaie torențială, campionii României nu au reușit să pună în pericol poarta gazdelor. Prima ocazie a partidei le-a aparținut norvegienilor. Helland a trimis primul șut pe poartă a confruntării, în minutul 10. Niță a reținut fără probleme. Primul șut al Stelei pe spațiul porții a fost abia în minutul 41. Gabi Iancu a șutat slab, mingea nepunându-i probleme portarului Andre Hansen. Cu două minute înainte de pauză, Rosenborg a replicat prin Konradsen.

Steaua a deschis scorul în minutul 52, prin Adrian Popa, care a fructificat o pasă primită de la Alex Chipciu. După doar patru minute, Tade a fost aproape să dubleze avantajul roș-albaștrilor. Francezul a finalizat slab, din interiorul careului. Norocul Stelei se putea numi Bjordal, care a fost aproape de autogol în minutul

O nouă şansă mare pentru campiona a României. a fost aproape de autogol în minutul 61. Steaua a atacat în continuare, dar fără a mai schimba tabela de marcaj.

Cele două echipe

Rosenborg: Hansen - Midtsjo, Bjordal, Eyjolfsson, Svensson - Jensen, Selnæs (Vilhjálmsson '29), Konradsen - Helland, Soderlund, Mikkelsen. Antrenor: Kare Ingebrigtsen.

Steaua: Niţă - Alcenat (Papp '46), Varela, Toşca, Guilherme - Filip (Enceanu '75), Sulley - Popa, Stanciu, Chipciu - Iancu (Tade '46). Antrenor: Massimo Pedrazzini.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE