Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Familia lui Michael Schumacher cheltuie câte 140.000 de euro săptămânal, pentru îngrijirea sa

Postat la: 16.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Michael Schumacher, fostul pilot de Formula 1, este ținut în viață doi ani cu ajutorul aparatelor, după ce a suferit un accident la schi. Nu mai puțin de 15 oameni, personal medical, au grijă de el zi și noapte.

"Corinna Schumacher a cheltuit o sumă uriaşă cu tratamentul lui Michael Schumacher. În condițiile în care la căpătâiul fostului pilot sunt mereu 15 medici, nota de plată săptămânală se ridică la 140.000 de euro. Astfel, până acum s-au cheltuit mai bine de 14 milioane de euro", a scris The Express.

Averea familiei Schumacher este estimată la 600 de milioane de euro. Totodată, Corinna a cheltuit 12 milioane de euro pentru a transforma mansarda casei din Glad într-un adevărat centru medical.

Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie 2013, un accident pe o pârtie de schi din Franța, acesta lovindu-se cu capul de o stâncă. Fostul sportiv german a fost transportat de urgență la spital, unde a suferit trei operații. Doctorii au început să-l trezească din coma indusă în data de 30 ianuarie.
Managerul lui Michael Schumacher a anunat, pe 16 iunie, că fostul campion mondial de Formula 1 a ieșit din comă și a fost externat din spitalul din Grenoble, fiind mutat în Elvetia, la o clinică din Lausanne. La începutul lunii septembrie, Schumacher a fost mutat din nou, de această dată în locuința sa.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE