Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fanii Stelei pregătesc un miting de amploare și vor să cumpere jucătorii lui Gigi Becali!

Postat la: 15.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Suporterii Stelei vor organiza un miting de amploare la data de 24 octombrie, nemulțimiți de situația în care a ajuns campioana României. Mai mult, fostul lider al Peluzei Nord, Jan Pavel a anunțart că fanii vor să cumpere lotul roș-albaștrilor.

"Noi ne poziţionăm la mijloc faţă de CSA Steaua. Nu mai sunt admise echipe departamentele, vrem să facem un club al suporterilor, cu acţionari 100% suporteri. 50 de euro va costa o acţiune, fiecare îşi va putea cumpăra acţiuni până la 100.000 de euro, aceasta fiind suma limită. Nu vrem să mai preia cineva întreaga putere.

Preşedintele se va alege într-o adunare generală, va fi ceva pe modelul Barcelona. Prin miting vrem să ne poziţionăn nici pro, nici contra CSA. Nici cu Gigi Becali nu mai merge. Prezenţa va fi numeroasă, câteva mii de oameni. Va fi la stadionul Steaua, nu trebuie aprobări pentru că se va face în incinta bazei. Vom face o societate în care vom achiziţiona tot de la CSA. Vom lua logo-ul, pentru că trebuie să fim în legalitate. Vom negocia cu FCSB-ul pentru a cumpăra lotul în limitele în care se poate. Vom demara tot acest proces imediat după adunarea care va avea loc pe 24 octombrie", a declarat Jan Pavel la Prosport LIVE.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE