Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












FC BARCELONA - REAL MADRID 1-2. Pique a deschis scorul, Benzema și Ronaldo au marcat pentru "galactici" / VIDEO

Postat la: 02.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

BARCELONA - REAL MADRID 1-2
Gerard Pique (56) / Karim Benzema (62), Cristiano Ronaldo (85)

///

Real Madrid a câștigat derby-ul campionatului de fotbal al Spaniei cu FC Barcelona, scor 2-1, sâmbătă seara pe Camp Nou, în etapa a 31-a din La Liga.

În tur, catalanii au câștigat cu 4-0, pe "Sentiago Bernabeu". Derby-ul a început cu un minut de reculegere în memoria fostului jucător și antrenor al echipei catalane, olandezul Johan Cruyff. Prima ocazie a confruntării s-a consumat în minutul 10, când Suarez a ratat finalizarea, de la marginea careului de 6 metri.Gazdele au cerut penalty în minutul 24. Reluările tv au demonstrate că Ramos l-a faultat pe Messi, dar în afara careului.Barcelona a deschis scorul în minutul 56 prin Gerard Pique. Fundașul a punctat cu o lovitură ed cap.După doar șase minute, madrilenii au restabilit egalitatea., prin Karim Benzema. Cu opt minute înainte de final, Cristianp Ronaldo a țintit bara. Oaspeții au evoluat în inferioritate numerică din minutul 83, Sergio Ramos fiind eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. Portughezul s-a răzbunat în minutul 85, când a stabilit scorul final.

VIDEO

În urma acestui rezultat, echipa pregătită de Luis Enrique rămâne pe primul loc cu 76 de puncte în timp ce "galacticii" sunt pe 3, după Atletico Madrid, cu 69 de puncte.

///

Echipele de start:

Barcelona: Bravo - Alves, Mascherano, Piqué, Alba - Busquets, Rakitic, Iniesta - Messi, Luis Suárez, Neymar

Real Madrid: Keylor Navas - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - Casemiro, Kroos, Modric - Bale, Benzema,Cristiano

///

Cel mai așteptat meci din campionatul spaniol de fotbal, Barcelona - Real Madrid va cunoaște sâmbătă, un nou episod. 

Cele două echipe se vor întâlni de la ora 21:30 în etapa a 31-a din La Liga. În tur, catalanii au câștigat cu 4-0, chiar pe "Sentiago Bernabeu". Înainte de "El Clasico", echipa pregătită de Luis Emrique ocupă primul loc în campionat, cu 76 de puncte în timp ce "galacticii" sunt abia pe 3, după Atletico Madrid, cu 66 de puncte.

Derby-ul Barcelona - Real Madrid este programat pentru sâmbătă, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1 și Dolce Sport 1.

Echipele probabile

Barcelona: Claudio Bravo - Dani Alves, Pique, Mascherano, Jordi Alba - Rakitic, Busquets, Iniesta - Messi, Suarez, Neymar
Antrenor: Luis Enrique

Real Madrid: Keylor Navas - Danilo, Pepe, Ramos, Marcelo - Kroos, Casemiro, Modric - Gareth Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo
Antrenor: Zinedine Zidane

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE