Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












FED Cup 2016. România vs Cehia. Halep și-a amânat operația pentru a fi pe teren. Componența celor două echipe

Postat la: 27.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: digisport.ro

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a anunțat pentru Pro Sport, că Simona Halep a face parte din echipa României pentru meciul cu Cehia, din sferturile de finală ale FED Cup.

Sportiva în vârstă de 24 de ani și-a amânat intervenția chirurgicală la de deviație de sept, la care urma să fie supusă. Halep anunțatse iniția că nu va putea juca împotriva cehoaicelor.

Echipa României va fi alcătuită din Simona Halep (2 WTA), Irina Begu (31 WTA), Monica Niculescu (40 WTA) şi Andreea Mitu (96 WTA). Alexandra Dulgheru nu va evolua la FED Cup, din cauza unor probleme medicale. Cehia va avea în componență următoarele jucătoare: Petra Kvitova (7 WTA), Karolina Pliskova (12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA), Denisa Allertova (66 WTA).

Echipa de FED Cup a României va întâlni, pe teren propriu, formaţia Cehiei, în sferturile de finală ale Grupei principale. Întâlnirea România - Cehia va avea loc la 6-7 februarie 2016. Învingătoarea dintre România şi Cehia va juca în semifinale cu Germania sau Elveţia. România a ajuns între cele mai bune opt echipe din lume după ce a învins, în luna aprilie, la Montreal, echipa Canadei, cu scorul de 3-2.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE